Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bigfoot želi s Frankom Mirom u parter | Fight Site

Bigfoot želi s Frankom Mirom u parter

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2015 20:36h Autor:

Antonio Silva

Antonio Silva se nada kako će borba između njega i Franka Mira završiti u parteru. Kaže da se ne boji sjajne Mirove tehnike, budući da ga još nitko nikad nije prisilio na predaju, pa misli kako neće moći ni on.

Rijetko kad se u glavnoj borbi nekog UFC-ovog eventa nađu dva borca kojima bi poraz mogao značiti otkaz iz organizacije. No, upravo takva je borba Franka Mira i Antonia 'Bigfoot' Silve. Jedan je bivši prvak, drugi je bivši izazivač, no kriza rezultata obojicu su doveli u tešku poziciju.

Iz tog razloga će biti zanimljivo kako će se odviti ova borba. Svi analitičari kažu kako je Mirova prednost u parteru, a Silvina na nogama, no Brazilac se s time ne slaže, nego je za Fox Sports izjavio: 

"U borbi nikad ne znamo kako će se stvari odviti, no nemam ništa protiv da završimo u parteru. Borio sam se protiv raznih jiu jitsu boraca, pa tako i protiv Werduma i nikad me nitko nije savladao prekidom. Dakle, ako se trebam pet rundi boriti na podu, vrlo rado."

Sa dva poraza u nizu te jednom nevažećom borbom protiv Marka Hunta, koja je poništena jer je Silva pao na doping testu, njemu nikako nije lako, no on ne želi tako gledati.

"Vrlo je važno da se dobro borim i da pobijedim. Ne gledam na to u kakvom smo situaciji, ja ću se protiv Mira boriti kao da je u pitanju borba za naslov prvaka. Želim pobijediti i tom pobjedom doći tamo gdje sam bio prije borbe protiv Marka Hunta."

Silva je u karijeri nastupio u 25 borbi, a čak 21 je završila prije isteka posljednje runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI