Big Nog uvjeren: Cigano će slaviti prekidom u trećoj rundi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2011 11:45h Autor:

Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira

Antonio Rodrigo Nogueira vjeruje kako će njegov veliki prijatelj, sunarodnjak i klupski kolega, Junior dos Santos, u nedjelju postati novi prvak UFC-a u teškoj kategoriji. Iako je i sam iskusio težinu ruku trenutačnog šampiona Velasqueza, Minotauro je uvjeren u kvalitete svog pulena.

“Rekao sam Ciganu da mora biti pametan kada su u pitanju udarci nogama Caina Velasqueza. On je dobar kada je u pitanju taj segment. Nekada usred ručnih tehnika baci i koji udarac nogom. No, Junior se spremio i na takve opasnosti. Odličan je kada je u pitanju Muay Thai. Udara odlično i sjajno se kreće. U zadnje vrijeme smo trenirali dosta hrvanja, a radio je mnogo i na kondiciji”, objašnjava Nogueira i dodaje:

“Cigano mora vjerovati u svoje kvalitete. Mora vjerovati u svoje ruke i mora nametnuti svoju taktiku i svoj ritam. Nikako se ne smije prepustiti Cainovom ritmu. Rekao sam mu da se drži podalje od žice i da što više vremena provede u sredini kaveza. Ako bude imao dovoljno samopouzdanja, postat će novi prvak. Svi vjerujemo u njega. Prognoziram da će Cigano pobijediti zbog boljih ručnih tehnika prekidom u trećoj rundi. Možda će biti nokaut, a možda prisiljavanje na predaju. I njegov BJJ je jako dobar. Odlično napada ruku kada se čini da je u problemima.”

Fight Channel (MaxTV, kanal 25) vam ekskluzivno pruža priliku, ne samo za gledanje ovog šampionskog obračuna, nego i za praćenje dvoboja Guida vs. Henderson, kao i cijele uvodne emisije koja prethodi mečevima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI