Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Big Nog optužio američke UFC suce: Brazilci jednostavno ne mogu dobiti na bodove! | Fight Site

Big Nog optužio američke UFC suce: Brazilci jednostavno ne mogu dobiti na bodove!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2012 09:18h Autor:

Minotauro Nogueira i Anderson Silva

Legendarni Antonio Rodrigo Nogueira je u razgovoru za brazilski dnevni list O’Globo, izrekao ozbiljnu optužbu na račun sudaca u UFC-u. Big Nog je, naime, ustvrdio da Brazilci jednostavno ne mogu slaviti u izjednačenom dvoboju protiv Amerikanaca.

“Amerikanci imaju rivalstvo s Brazilcima. To je očito. Koji je razlog? Taj što UFC ima tristo boraca pod ugovorom, a od tih 300, čak 50 su Brazilci. Imamo više pojasa od Amerikanaca”, ustvrdio je samodopadno Nogueira.

“Iako nas je manje od njih, mi odrađujemo svoj posao. Oni imaju više pobjeda jer imaju i više natjecatelja. Imaju bolju i kvalitetniju infrastrukturu u dvoranama i imaju potporu ovog sporta još od najranijih dana. No, vjerujem da sport raste i u Brazilu nevjerojatnim tempom”, dodaje Nogueira koji se i dalje oporavlja od teške ozljede nadlaktice ruke koju je zadobio upravo u dvoboju protiv američkog borca – Franka Mira.

“Gledaju nas opasnim pogledom, recimo to tako. Ako se boriš protiv Amerikanca u SAD-u, onda moraš uvjerljivo pobijediti. U slučaju da je borba izjednačena, sigurno nećeš dobiti odluku sudaca”, zaključuje Nogueira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI