Big Nog: Ne razmišljam o kraju karijere, želim Mira!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2015 15:00h Autor:

Mir vs. Nogueira

Tokom konferencije za novinare poslije UFC-a 190, predsjednik UFC-a Dana White rekao je medijima kako više ne želi gledati Antonia Rodriga Nogueiru u oktogonu. Istovremeno mu je i ponudio posao koji uključuje obavljanje promocije i skautiranje za UFC. Ovog utorka Minotauro je bio gost u emisiji "Revista Combate" na brazilskoj televiziji. Na upit jednog fana, Nogueira je potvrdio poslovnu ponudu, ali je odbio potvrditi odlazak u mirovinu.

"Dana je pokazao interes da me zaposli u UFC-u. Radio bih na promociji UFC-a i traženju novih talenata što već i sada radim. Odmah sam prihvatio ovaj posao, ali nastavit ću trenirati i nisam spominjao mirovinu", rekao je legendarni borac te nastavio.

"Borba sa Struveom je tek završila, vidjet ću što ću dalje. Obožavam trenirati, volim atmosferu prije borbe i pripreme za nju. Kada me ljudi pitaju što više volim, borbu ili pripreme, uvijek odgovorim da su mi pripremni treninzi draži. Proučavanje novih tehnika i unapređivanje sebe kao borca, buđenje sa novim ciljevima, to me motivira."

Big Nog je zaključio kako bi idealan kraj karijere bila borba protiv Franka Mira:

"To je nešto što želim napraviti prije završetka karijere!"

Podsjetimo, Mir i Nogueira sreli su se dva puta. Oba puta je slavio Amerikanac, prvi put nokautom a drugi put strašnom polugom kojom je legendarnom Brazilcu slomio ruku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI