“Big” John otkrio što mu je Cormier rekao: “Što to rade s mojim pojasem, još uvijek se nismo borili? Zašto ga daju njemu?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 14:00h Autor:

Screenshot

“Big” John McCarthy je već godinama priznat kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji, MMA sudac na svijetu. Upravo zato mu je dano povjerenje suđenja nedavnog “main eventa” UFC-a 214 u kojem su rukavice ukrstili Jon Jones i Daniel Cormier. Ulog je bio pojas prvaka u -93 kategoriji.

Uznemirujuća “sirova” snimka kamere: Još uvijek teško uzdrmani Cormier tetura kavezom (VIDEO)

Kako je meč završio je poznato, baš kao i da se tada već bivši prvak Cormier nikako nije mogao pomiriti s porazom. No, do sada nisu izašli detalji trenutaka koji su se odvijali odmah nakon što se Cormier “probudio” iz nokauta. McCarthy je bio uz njega te je u ekskluzivnom razgovoru za RT Sport otkrio neke do sada nepoznate informacije.

“Pogledao me i u tom trenutku nije shvaćao da je meč uopće započeo. Sjedio je na stolici, upravo je nokautiran i govori mi: John što to rade s mojim pojasem, pa još uvijek se nismo borili? Zašto ga daju njemu?”, otkriva slavni sudac i dodaje:

“To je realnost ovog sporta. U situaciji u kojoj se našao, Daniel Cormier se ne sjeća ničega. Njegov mozak ne shvaća što se događa jer je meč, zbog potresa mozga, izbrisan iz njegove memorije. Ovo je dio našeg sporta i ljudi moraju shvatiti što se događa.”

Zbunjen i dezorijentiran, Cormier je napao McCarthyja nesvjestan da je upravo bio nokautiran.

“DC se naljutio na mene jer sam prerano prekinuo meč, ali nisam. Čak sam pustio nešto dulje jer sam znao koliko je bitna borba i što je ulog. Bilo je tu puno pritiska na sve aktere, ali i mnogo odgovornosti. UFC pokušava prebaciti odgovornost na vas i govore vam da ne smijete zajebati. A radi se o borbi za titulu i vi morate donijeti takve odluke da kasnije nema kontroverzi. Daniel se nema što meni ispričavati. On je jebeni šampion, on je nevjerojatan sportaš i uzorit predstavnik ovog sporta. Nikada ništa krivo nije napravio u ovom sportu. Tako da se nema što ispričavati Johnu McCarthyju. On je napravio sve točno kako je i trebao”, zaključio je poznati MMA sudac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI