Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Big Foot otkrio istinu o Ciganovim BJJ kvalitetama: On je smeđi ili čak crni pojas! | Fight Site

Big Foot otkrio istinu o Ciganovim BJJ kvalitetama: On je smeđi ili čak crni pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2012 09:45h Autor:

Nelson Dos Santos i Big Foot

UFC-ov izazivač Frank Mir je izrazio sumnje u parteraške kvalitete aktualnog prvaka i njegovog skorašnjeg protivnika Juniora dos Santosa.

“Jeste li ikada vidjeli kako on reagira kada ga netko baci na parter? Odmah se diže na noge i bježi koliko ga noge nose. To ne izgleda kao netko tko ima samopouzdanja u svoje kvalitete na podu”, izjavio je Mir za MMAFighting.

No, kao odgovor na ove tvrdnje javio se Dos Santosov prijatelj i sparing partner, Antonio “Big Foot” Silva, koji kaže da je situacija upravo suprotna.

“Rekao bih da je Cigano sigurno smeđi ili čak crni pojas u BJJ-u. To je prava istina. On je sjajan, brz, vrlo agilan i nikada previše ne ostaje u istoj poziciji tako da se vrlo brzo može ponovno dići na noge”, objašnjava Silva koji se također bori na UFC-u 146 kao i ovaj dvojac.

“U ovom trenutku Cigano je na vrhuncu svoje karijere. Svaki put kada smo u Riju, treniramo mnogo BJJ-a. Glupo je misliti da nije dobar u tom segmentu borbe zato što je u karijeri ubilježio toliko nokauta”, dodaje.

Kako “Big Foot” prognozira meč Dos Santosa i Mira?

“Radi se o kompliciranoj situaciji jer je Ciganov trener i mentor Nogueira dva puta izgubio od Franka Mira. No, Junior ne smije stvar shvatiti osobno. Emocije te nekada znaju poljuljati i skrenuti s pravog puta. Nakon dvije ili tri runde, Mir će izgubiti strpljenje i smatram da bi Cigano trebao tada riješiti stvar”, zaključuje Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI