Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Big Foot: Borio sam se sa svojim vidom, a ne s Cainom! | Fight Site

Big Foot: Borio sam se sa svojim vidom, a ne s Cainom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2012 07:53h Autor:

Antonio "Big Foot" Silva (Photo by Strikeforce)

Cain Velasquez proteklog vikenda obračunao se s Antoniom Silvom znatno lakše nego je to većina gledatelja očekivala, a Big Foot otkriva da mu je najviše problema zadavao njegov vlastiti vid.

“Želim zahvaliti svima na podršci i pozitivnoj energiji koju su prenijeli na mene. Bio sam iznimno dobro pripremljen, želio sam se boriti, ali nažalost problem mi je stvorio rez nakon pola minute meča. Krvario je tako jako da mi je poremetio vid. Zbog toga sam se zapravo borio sam sa svojim vidom i pokušavao izbjeći Cainove udarce”, rekao je Big Foot.

Nakon što je u Strikeforceu kotirao kao vrlo izgledni izazivač za titulu u teškoj kategoriji, u svom debitantskom meču u UFC-u poražen je po tek četvrti put u karijeri. S obzirom na ne baš najbolji start, mora se nadati da će mu UFC u idućoj borbi dati priliku da kroz neki lakši meč ponovno stigne do pobjede s obzirom da je poražen i u posljednjem Strikeforceovom meču.

Zasad nema ni nikakvih nagađanja kada bi ponovno mogao u kavez, baš kao niti o mogućem idućem protivniku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI