"Bez uvrede za Roryja, ali ne brine me što će on učiniti"

UFC 20.02.2015 22:29h Autor:

Robbie Lawler

UFC je upario velteraše Hectora Lombarda i Roryja MacDonalda koji su se trebali boriti na UFC-u 186, ali je taj meč propao zbog Hectorovog pada na doping testu koji je obavljen nakon njegove borbe protiv Josha Burkmana na UFC-u 182. UFC je ipak dao MacDonaldu priliku za napad na naslov koji drži Robbie Lawler, a to će ujedno biti njihov drugi međusobni meč.

Lawler i MacDonald će se boriti na UFC-u 189 koji će se održati 11. srpnja u MGM grand Garden Areni.

Robbie i Rory su se već borili na UFC-u 167, a pobjedu je odnio Amerikanac podijeljenom sudačkom odlukom.

Prvak nije opterećen s Roryjevom taktikom koja će najvjerojatnije biti drukčija nego u prvom meču.

"Bez uvrede za Roryja, uopće se ne brinem o tome što će učiniti," izjavio je Lawler za MMAJunkie. "Brinut ću o sebi. Nisam zabrinut zbog njegovog plana. Koncentrirat ću se na to da postanem bolji borac nego što sam bio jučer."

Mjesto velter prvaka je ostalo upražnjeno nakon što je  Georges St-Pierre uzeo pauzu od borbi, a priliku za pojas su, na UFC-u 171, dobili Robbie Lawler i Johny Hendricks. Johny je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom. Robbie je krenuo u novi napad na titulu do kojeg je došao pobjedama nad Ellenbergerom i Brownom. Dvojac se sučelio na UFC-u 181, ali ovoga puta je Lawler stavio pojas oko svog struka jer su dva od tri bodovna suca glasala za njegovu pobjedu.

Na Lawler vs. MacDonald 2, prvak će prvi put braniti svoj pojas.

"Uzbudljivo je napokon imati ugovorenu borbu," rekao je Robbie. "Četiri i pol mjeseca ću raditi na sebi kako bi postao još bolji borac. Moji treneri će sastaviti gameplan kako se borba bude približavala."

Lawler već zna što će učiniti kad borba počne.

"Uvijek imam isti plan. Ako meč ode do odluke sudaca, onda moram pobijediti u više rundi. Samo želim ući u oktogon i zaustaviti protivnika. To je oduvijek moj plan."

UFC 189 predvode Jose Aldo i Conor McGregor u meču za pojas perolake kategorije, a prije njih u oktogon će ući Lawler i MacDonald.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI