Bethe Correia i Jessica Eye bore se na Fight Nightu u Pittsburghu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2015 20:04h Autor:

Bethe Correia

Nastavlja se ekspresno brzo popunjavanje Fight Nighta u Pittsburghu te su dodane još dvije borbe na njega. Vjerojatno do sada najzanimljivija je potvrđena upravo danas, a to je ona Jessice Eye i Bethe Correira. Osim toga, poznato je kako će se boriti Sam Alvey i Daniel Sarafian.

Teško se sjetiti još nekog UFC eventa za kojeg je prvih 11 borbi potvrđeno i službeno najavljeno u samo tri dana, no UFC Fight Night 82, koji će se održati 21. veljače u Pittsburghu, upravo je takav. Nakon dvije u utorak te čak sedam jučer potvrđenih borbi, još dva duela poznata su danas.

Jessica Eye i Bethe Correia tako će se sučeliti i tražiti što brži povratak među ozbiljne kandidatkinje za vrh, i to nakon razočaravajućih nastupa u svojim posljednjim borbama. Correia se dugo oporavlja od poraza koji joj je nanijela Ronda Rousey, pa će joj ovo biti prva borba od tog poraza u kolovozu, dok je Eye u goroj situaciji. Nju je u srpnju savladala Miesha Tate, a brzi joj povratak nije bio dobra odluka, jer je u listopadu izgubila i od Julianne Pene. Pošto je doživjela tri poraza u svojih pet UFC borbi, njoj ova borba bi mogla značiti i puno više od samog osiguranja ostanka u vrhu.

Potvrđena je borba srednje kategorije, između Sama Alveya i Daniela Sarafiana, dva borca od kojih se očekivalo puno više nego što su zapravo napravili. Alvey je svojevremeno bio prvi pick u Ultimate Fighteru, no nakon 16. sezone, u kojoj je nastupio, nije odmah dobio ugovor. Pristigao je tako prošle godine te ostvario tri nokaut pobjede, ali i dva poraza, gdje se ubraja i onaj u posljednjoj borbi, od Dereka Brunsona, koji također nastupa u Pittsburghu. Sarafian je bio možda i najveća brazilska nada, no rijetki nastupi, puno ozljeda i samo 2-3 u UFC-u to nisu potvrdili.

Glavna borba ovog eventa još uvijek nije poznata, kao što niti jedna nije potvrđena za sunaslovnu. Ukoliko se nastavi ovim tempom, čini se da bi njih dvije UFC mogao objaviti sutra ili najkasnije u subotu nakon UFC on FOX 17 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI