Bethe Correia: Nadam se da se Ronda neće ubiti nakon što je ponizim na UFC-u 190

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 23:11h Autor:

Bethe Correia

Izazivačica u bantam diviziji, Brazilka Bethe Correia, ne bira riječi kad je u pitanju njena protivnica na UFC-u 190, Ronda Rousey. Brazilka Rondu smatra varalicom čija će krinka pasti kad u oktogonu ukrste rukavice.

"Pitbull" je dala intervju za Combate:

"Želim je nokautirati i svima pokazati da je laž. Želi se boriti sa mnom, pa da vidimo. Želim je poniziti i svima pokazati da ne zna MMA. Fokusirana je na knjige i filmove. Mnogo sam jača od nje. Dolazim iz zemlje koja se razvija, gdje se ljudi bore da bi preživjeli i da ne bi skapavali. To je drukčije od njene realnosti. Pod pritiskom je slaba. Kad joj mama nabije pritisak, ona bježi od kuće. Izgubila je zbog droga. Ona nije superjunak. Ronda nije mentalno zdrava i treba paziti na sebe. Svi će joj klicati dok pobjeđuje, ali ne znam što će se dogoditi kad shvati da nije ono što misli da jest. Nadam se da se neće ubiti zbog toga (smijeh).", izjavila je Bethe.

Ova zadnja Betheina rečenica se odnosi na samoubojstvo Rondinog oca koje je počinio dok je prvakinja bila dijete.

Verbalni rat je odavno pokrenut, a koliko će joj koristiti udaranje po bolnim točkama svoje protivnice, vidjet ćemo 1. kolovoza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI