Bermudez: Zaboli me tko je Conor McGregor

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 21:51h Autor:

Dennis Bermudez

Vlasnik niza od sedam uzastopnih pobjeda u UFC-ovoj perolakoj kategoriji, Dennis Bermudez, priprema se za meč protiv Ricarda Lamasa, a kratko je prokomentirao i glavnu priču kategorije u kojoj nastupa, Conora McGregora. Bermudez je kratko rekao da mu se j*** za njega.

Dennis Bermudez je čovjek s drugim najboljim pobjedničkim nizom u perolakoj kategoriji. Trenutno je na sedam pobjeda, a više od njega ima tek prva Jose Aldo. Realno stanje je da bi sedam pobjeda u tako jakoj diviziji trebalo značiti i priliku za pojas, no Bermudezu čak niti pobjeda u idućoj borbi ne garantira borbu za titulu, a Dana White kaže da je Conor McGregor, koji je na četiri pobjede, realan izazivač. On misli da zna zašto je to tako:

"To je jedno veliko sranje. Ja se trudim držati se onoga što radim i u čemu sam dobar, no izgleda da to nema efekta. No, trenutno sam fokusiran samo na borbu i borca koji slijedi i jedini cilj mi je pobjeda u toj borbi. Trebam samo nastaviti pobjeđivati i pojas me neće moći zaobići", rekao je finalist 14. sezone Ultimate Fightera, koji je tad poražen od Diega Brandaoa.

"Do sad sam se uvijek ponašao pristojno i s poštovanjem, no izgleda da to ne pali. Imam niz od sedam pobjeda, a još uvijek nastupa u su-su-sunaslovnim borbama i slično tome. Moram se potruditi biti malo glasniji, nema mi druge", nastavio je.

Onda je bio upitan o Conoru McGregoru te se raspričao: "Znate, razmišljao sam o tome. Doći će dan i kad ćemo se nas dvojica susresti. Mislim kako ću mu se samo smijati u lice i biti džentlmen, jednostavno ga mislim ubiti finoćom. I onda kad budemo trebali ići u kavez, on će biti zbunjen, jer će se pitati kako mi nije mogao ući u glavu. To će ga zbuniti više nego bilo koja druga reakcija."

"On je opasan borac, ima sjajan boks i vrhunsko kretanje, no još nismo vidjeli kakav je na podu, kao ni koliko je dobar kad borba ode dalje od početka druge runde, koliko može držati tempo. Zapravo, tko je on da ja pričam o njemu ovdje, zaboli me za Conora McGregora!", završio je Bermudez izjavu o brbljavom Ircu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI