Bermudez dobio protivnika

UFC 09.01.2014 19:08h Autor:

UFC

Jedan od najuzbudljivijih boraca perolake kategorije, Dennis Bermudez, dobio je novog protivnika. Nakon što je, ostvarivši tri pobjede u 2013. od kojih je ona protiv Matta Gricea bila u jednoj od najboljih borbi godine, podigao svoj pobjednički niz na pet UFC pobjeda, Bermudez je postao ime o kojem se naveliko priča u njegovoj diviziji. Svoj niz probat će dodatno poboljšati protiv Jimmya Hettesa, na UFC 171 eventu kojeg predvode Hendricks i Lawler.

Hettes u svojoj dosadašnjoj karijeri ima skor od 11 pobjeda i samo jednog poraza, a čak 10 pobjeda ostvario je prisiljavanjem na predaju. Svoj posljednji meč odradio je u Listopadu u Manchesteru kada je lijepim trokutom ugušio Roba Whiteforda.

UFC je na ovaj način odlučio da je vrijeme da snage odmjere dva najpotentnija mlada borca perolake kategorije i gotovo je sigurno da pobjednika ove borbe čekaju velike stvari i vjerojatno protivnik iz samog vrha divizije.

Osim ove borbe iz UFC-a su objavili još jedan par za istu manifestaciju. Prva ženska pobjednica „The Ultimate Fightera“, Julianna Pena pred sobom će imati prvi veliki ispit. Njena protivnica biti će najmlađa članica UFC-a, 22-godišnja Brazilka Jessica Andrade.

UFC 171 održat će se 15. ožujka u Dallasu u saveznoj državi Texas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI