Berish u borbi protiv Drysdalea potrgao prednje i zadnje križne ligamente

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2014 21:32h Autor:

Drysdale i Berish

Saznalo se i koliko je ozbiljna ozljeda Keitha Berisha, koji se u nedjelju borio protiv Robert Drysdalea. Nažalost, prognoze u bile u prvu i američki borac je ozbiljnije ozlijeđen, odnosno potrgao je i prednje i stražnje križne ligamente.

Ozljeda Keitha Berisha ipak je ozbiljna. Borac se obratio fanovima i medijima preko svog Facebook profila te profila na jednom poznatom MMA forumu, a mi prenosimo cijelu njegovu poruku:

"Dakle, borio sam se u nedjelju protiv Drysdalea i borba nije bila loša. Osjećao sam se dobro i opušteno te sigurno u sebe, pa čak i u situaciji kad je on bio na mojim leđima. 
Ustao sam se sa zemlje, dok je on još uvijek bio na mojim leđima u nadi da ću ga se uspjeti otarasiti, no počeo je jako pritiskati i dobro me uhvatio. Nakon toga smo pali dolje i moje koljeno je jednostavno otkazalo.
Doktor mi je jučer rekao kako sam potrgao prednje i zadnje križne ligamente. No, bez brige, oporavit ću se i vratiti bolji nego ikad i to u srednjoj kategoriji. Ovo je bilo sjajno iskustvo i spreman sam krenuti dalje.
Hvala svima koji su podržavali mene i druge borce. Ovo je sport u kojem se ovakve stvari događaju, ovaj put se dogodilo meni, no može se dogoditi svakome i svi borci zaslužuju respekt."

Berishu je ovo bila prva borba u UFC-u i prvi poraz u šest profesionalnih nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI