Benson Henderson se ponudio uskočiti na sutrašnji Dublin card!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 09:45h Autor:

Benson Henderson

UFC Fight Night 76 koji na rasporedu sutra u Dublinu doživio je značajne promjene u posljednjim danima uoči održavanja. Otkazane su dvije glavne borbe i jedno poznato lice iz UFC-a ponudilo je svoje usluge.

Prva promjena na cardu bila je otkazivanje isčekivanog sunaslovnog meča između teškaša Stipe Miočića i Bena Rothwella jer se Miočić ozlijedio. Iako su se razni borci, poput Mitrionea, Sponga, pa umalo i Arlovskog ponudili kao zamjena, borba je ipak na kraju otkazana.

Druga promjena dogodila se jučer, kad je također zbog ozljede otkazana glavna borba večeri između Dustina Poiriera i domaćeg borca Josepha Duffyja. I tu su se nudili borci koji bi spasili "main event", uključujući Conora McGregora, ali UFC je ipak odlučio za glavnu borbu staviti meč između Patricka Holohana i Louisa Smolke.

Jedan čovjek koji se hrabro ponudio boriti na priredbi u zadnji čas je bivši prvak lake kategorije, Benson Henderson. "Smooth" se putem Twittera ponudio da uskoči na event, po mogućnosti u velter kategoriji u kojoj je odradio zadnju borbu, ali je rekao da može biti spreman odraditi meč i u lakoj kategoriju ako je potrebno.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI