Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Benson Henderson: Ponudio sam se uskočiti u avion i doći se boriti protiv Woodleya u Houston | Fight Site

Benson Henderson: Ponudio sam se uskočiti u avion i doći se boriti protiv Woodleya u Houston

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2015 17:49h Autor:

Benson Henderson

Već je više puta potvrđeno kako je Benson Henderson jedan od najhrabrijih, ili možda najluđih, UFC-ovih boraca, ali bivši prvak lake kategorije je ovog puta otišao još dalje. Ponudio se doći u Houston i boriti se protiv Tyrona Woodleya samo dan prije nego se ta borba trebala održati.

Osim što je već nerijetko uskakao ili se ponudio uskočiti u neke borbe vrlo kratko prije njihovog održavanja, sama činjenica da je prešao u velter, gdje se bori protiv izuzetno većih boraca, dovoljno govori o tome kakav je Benson Henderson borac. No, nakon što se htio uskočiti na UFC 192 umjesto Johnny Hendricksa, ta njegova pozitivna ludost dobila je jednu novu dimenziju.

"Bio sam u dvorani i trenirao kad sam čuo što se dogodilo Hendricksu i automatski sam se zagrijao za to da ja uskočit u tu borbu. Ono što je dobro kod toga što nastupam u novoj kategoriji je činjenica kako mi treba stvarno malo vremena za zadovoljiti vagu i siguran sam da bih u tome uspio. Taj dan sam odsparirao pet rundi i bio sam spreman isti trenutak uskočiti u avion i doći u Houston. Spremao sam se odradio još malo sparinga, ali umjesto toga sam uzeo telefon i javio se Joeu Silvi, Seanu Shelbyu i Dani Whiteu", ispričao je Bendo.

No, vodstvo UFC-a nije bilo zainteresirano te je Henderson nastavio pripreme za borbu protiv Thiaga Alvesa, koja je na rasporedu 28. studenog u Seulu. Tako mu je propala prilika da pokuša kraćim putem doći do napada na titulu, no on je uvjeren kako to može.

"Spreman sam raditi da bih došao do prilike boriti se za titulu, no već sam zaključio da rad nije sve što je potrebno. Napravit ću sve od sebe da probam vidjeti imam li više srca nego što ima Tyron Woodley", rekao je te dodao nešto o idućem protivniku, Thiagu Alvesu: 

"Nemam nikakvih problema boriti se protiv većih i jačih velteraša nego što sam ja. Ali, što se tiče ove borbe, Alvesove fizičke karakteristike su slične mojima. Ovo je odlična borba za našu diviziju."

Sunaslovna borba Hendersonu i Alvesu bit će ona između Mirka Filipovića i Anthonya Hamiltona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI