Benson Henderson odlazi u velter kategoriju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2014 11:18h Autor:

Benson Henderson

Benson Henderson, bivši UFC prvak u lakoj kategoriji, u posljednjem je meču poražen od Rafaela dos Anjosa, a njegov trener najavio je da će karijeru nastaviti u velter kategoriji.

Henderson je naslov prvak izgubio u meču protiv Anthonyja Pettisa. Nakon toga najavljivao je povratak na tron čemu su išle u prilog i dvije pobjede protiv Josha Thomsona i Rustama Khabilova. No, onda je uslijedio nokaut i poraz od Rafaela dos Anjosa koji ga je vratio unazad i udaljio od prilike da pokuša vratiti pojas u svoje vlasništvo.

Henderson namjerava biti aktivan u kavezu još dvije godine i pitanje je što bi nakon posljednjeg poraza mogao učiniti u lakoj kategoriji. U cijeloj računici zbrojio je da mu je najbolje otići u velter kategoriji kojom trenutno vlada Johny Hendricks. Prije toga Henderson ima plan odraditi još jedan meč u lakoj kategoriji kako se ne bi oprostio kao gubitnik.

"Želi vidjeti kako je to kad ne mora skidati kilažu. Skidanje kilaže ga iritira.", izjavio je Hendersonov trener John Crouch.

U svakom slučaju konkurencija u velteru mogla bi se još zaoštriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI