Benson Henderson je od Cerronea saznao da se bori s "Kaubojem"!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2015 19:28h Autor:

Benson Hendreson

Bensona Hendersona nije UFC obavijestio o tom da se Eddie Alvarez, s kojim se trebao boriti na UFC FN 59, ozlijedio te da će mu novi protivnik biti Donald Cerrone. Tu vijest mu je javio sam Cerrone.

Henderson je trebao početi trening boksa kad mu je stigla poruka od "Kauboja".

"Nisam znao dok mi Cerrone nije poslao poruku", rekao je Benson za MMAFighting.com. "UFC me nije zvao, nije pitao. Nisu ništa rekli. Zapravo mi je Donald napisao u poruci: 'Hej, čovječe, ništa osobno. Samo posao. Sve je to ljubav.' Odgovorio sam mu na poruku: Oh, da čovječe. Ne znam o čemu pričaš, ali da. Naravno. Sigurno."

Henderson, bivši UFC prvak, nije siguran zašto ga UFC nije obavijestio. Možda zbog toga što znaju da ga nije briga s kim, gdje i kad će se boriti, a to je filozofija koju dijeli sa svojim prijateljem Kaubojem.

"Tko zna? Ne znam odgovor na to pitanje", odgovorio je Benson kad je upitan zašto mu UFC nije javio da je dobio novog protivnika. "Nije me briga. Nije važno. Bilo tko u lakoj kategoriji. Bilo kad, bilo gdje. Nije mi važno tko će to biti. siguran sam u sebe kao i svi ostali borci, a možda i više."

Hendersonova reakcija na vijest je bila minimalna. Odgovorio je Cerroneu, provjerio Twitter i nastavio raditi.

"To je bilo to. Saznao sam da ću se boriti protiv Donalda. Trebao sam početi trening boksa, ostavio mobitel i počeo boksati. Oh, cool, novi protivnik", ispričao je bivši prvak.

Henderson i Cerrone su se već dva puta borili i oba puta u organizaciji WEC. Benson je oba puta slavio. Ti dvoboji su se održali prije pet godina i oni više nisu isti borci kao što su onda bili. Cerrone je, prije dva tjedna, pobijedio Mylesa Juryja i odmah uskočio u meč s Hendersonom.

UFC Fight Night 59 u Bostonu predvode Conor McGregor i Dennis Siver.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI