Bendo: Nadam se da se zbog čačkalice jednog dana neću ugušiti i umrijeti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2012 09:35h Autor:

Benson Henderson

Otkriće da se Benson Henderson protiv Natea Diaza na UFC on FOX-u 5 borio za titulu prvaka u lakoj kategoriji s čačkalicom u ustima izazvala je ogromno zanimanje javnosti. Dok je neke to nasmijalo, ima i onih koji traže da se zbog toga kazni Benda.

No, jedno je sigurno, Hendersona sigurno neće kazniti Atletska komisija Washington koja je regulirala tu priredbu s obzirom da se održala u Seattleu, jer nigdje u njihovim pravilima se na navodi da je zabranjeno imati čačkalicu!

"Nećemo ni provoditi nikakvu istragu, nemamo nikakva pravila na temelju kojih bi to mogli napraviti", glasi kratak odgovor Atletske komisije.

Oglasio se napokon o cijeloj toj temi i Bendo, ali ovog puta je bio daleko iskreniji, za razliku od prvi puta kada nije htio pričati o čačkalici. "To je moja loša navika koju sam stekao još kao klinac kad sam krenuo s hrvanjem u srednjoj školi. Moj trener jednostavno bi mi to dozvolio i ja sam s time nastavio. Znam da ću se jednog dana vjerojatno početi gušiti zbog toga, ali nadam se ipak da me neće ubiti", rekao je prvak UFC-ove lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI