Bendo: Melendez i ja možemo odmah odraditi revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2013 08:37h Autor:

Melendez VS Henderson (foto: MMA Fighting)

Dvoboj za UFC-ovu titulu prvaka u lakoj kategoriji između Bensona Hendersona i Gilberta Melendeza pružio je gledateljima zaista mnogo uzbuđenja, Melendez je priliku za napad na titulu dobio kao Strikeforceov prvak i pokazalo se da je to bilo potpuno opravdano.

Melendez je bio odličan i nemali je broj onih koji su upravo njega vidjeli kao pobjednika, no na kraju su suci podijeljenom odlukom odlučili da Henderson zadržava pojas u svom vlasništvu. Zbog toga mnogi zagovaraju da se što prije održi revanš.

"U lakoj kategoriji ima jako puno kvalitetnih boraca, trenutno je u samom vrhu ogromna konkurencija i gotovo svi koji se nalaze u najboljih deset su potencijalno iznimno opasni izazivači. Mogu vidjeti i Melendeza kao ponovnog izazivača. Ideja da se odmah napravi revanš s njime meni zvuči dosta dobro, iako priliku zaslužuje i Josh Thomson", rekao je Benson.

"Smatram da sam pobijedio u prve dvije runde i sigurno u petoj. Malo sam popustio nakon prvih deset minuta, ali sam zato pojačao na samom kraju i mislio sam da je peta runda bila moja, no suci su meč ipak vidjeli nešto drukčije", izjavio je Melendez, koji se također nada da će dobiti još jednom priliku osvojiti UFC-ov pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI