Bendo: Dok je Pettis ozlijeđen, šaljite sve izazivače meni

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2014 17:09h Autor:

Benson Henderson

Nakon pobjede nad Rustamom Khabilovim, Benson Henderson je spreman za ime novog protivnika. No, on nije htio nikoga prozivati, jednostavno je pozvao UFC da sve one koji pretendiraju na naslov prvaka, dok je Anthony Pettis ozlijeđen, pošalju njemu.

Benson Henderson (21-3, 9-1 u UFC-u) uspješno je odradio izazov koji je UFC stavio pred njega. Ujedno je došao i do prve UFC pobjede prekidom, nakon što je Rustama Khabilova ugušio u četvrtoj rundi. "Sjajno je ostvariti završetak, no nije mi to važno. Meni je najvažnije odraditi dobar nastup, a ako dođe prekid, to je super, no najvažniji je dobra izvedba. A ovo mi je bio vrlo dobar nastup", rekao je bivši prvak o borbi s Dagestancem.

"Znao sam da je snažan. Kad me je udario u prvoj rundi, iako sam blokirao, dobro me je prodrmao i još sam jednom promislio u sebi kako je ovaj momak snažan. Nije me iznenadio svojom taktikom i na kraju sam vrlo dobro odradio borbu", još je ukratko objasnio ono što se dogodilo u kavezu.

Nakon toga iznio je svoje planove: "Želim ostati zaposlen i aktivan, želim se boriti. Pravi prvak treba tri puta godišnje braniti naslov. A Pettis će biti gotovo godinu i pol dana bez borbe. No, nema veze, neka UFC odredi koja su to tri borca, koji bi se borili s Pettisom za naslov i neka ih pošalju meni, ja ću se drage volje boriti s njima svima."

Na kraju je samo dodao: "Nakon što riješim njih, valjda će se Pettis oporaviti i vrijeme je da onda vratim pojas."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI