Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ben Saunders ponovno je član UFC-a | Fight Site

Ben Saunders ponovno je član UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 18:27h Autor:

Ben Saunders

Nakon samo jedne borbe izvan UFC-a, Ben Saunders je ponovno postao član najbolje svjetske MMA promocije. Potpisom novog ugovora pohvalio se na društvenim mrežama.

‘Killa B’ zapravo uopće nije dobio otkaz iz UFC-a, nego nije niti krenuo u pregovore oko novog ugovora, nakon što mu je prethodni istekao početkom godine. Bio je to njegov drugi UFC pokušaj, a tijekom njega je ostvario tri pobjede i jedan poraz. Iz tog je razloga fanove iznenadio podatak da je ugovorio borbu u jednom manjoj promociji.

To se dogodilo prije desetak dana, a Saunders je ranije sam izjavio kako je ostao bez mjesta u UFC-u zato što se odlučio posvetiti rješavanju privatnih stvari te nije niti krenuo u pregovore. U toj borbi je savladao Jacoba Volkmanna, još jednog UFC veterana, nakon samo 17 sekundi te je izjavio kako je spreman za novu UFC avanturu.

Iz promocije su mu to i ostvarili, ali to je uostalom bilo za očekivati jer je sigurno riječ o jednom od najboljih boraca svijeta u velter kategoriji. Njegov profesionalni skor je 20-7-2, uz 16 pobjeda prekidom, dok je unutar UFC-a ostvario sedam pobjeda i četiri poraza. Inače je vrlo atraktivan borac, koji se najbolje osjeća kad napada s leđa u parteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI