Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ben Saunders: Obožavam se boriti iz garda | Fight Site

Ben Saunders: Obožavam se boriti iz garda

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2015 20:35h Autor:

Ben Saunders

Ben Saunders je došao do treće UFC pobjede u nizu, tj. otkad se vratio u organizaciju, a protiv Kennya Robertsona je presudila šteta koju je napravio iz garda. Kaže da se zapravo oduvijek tako voli boriti, ali da je u jednom dijelu karijere upravo zbog toga doživio poraze.

Ono što je Ben Saunders napravio Kennyu Robertsonu, u trećoj rundi njihove subotnje borbe, sigurno je bio jedan od najboljih poteza cijelog UFC on FOX 16 eventa. Kod jednog rušenje je reagirao tako da je Robertsona uhvatio u trokut, a otamo je uslijedio tri minute brutalnog prebijanja, koje je Saundersu i donijelo treću pobjedu u nizu.

"Uvijek sam volio raditi iz garda, ali kako je sport evoluirao, tako sam i ja neke borbe izgubio upravo zbog toga te sam na tome morao dodatno poraditi. Eddie Bravo i ja smo radili na tome te sam i ja naučio novih stvari, pa je i moja evolucija popratila onu ostalih boraca. Jedva čekam da naučim još više, što više mogu i to je ključ uspjeha", prokomentirao je svoju borilačku naviku Killa B.

I upravo po tim stvarima te zanimljivim završecima borbe, kao što je bila prošlogodišnja omoplata, Saunders je poznat te je došao do faze gdje ima puno fanova, i to među onim pravim hardcore ljubiteljima MMA-a, onima koji ovaj sport zapravo doručkuju i večeraju.

"Svatko se želi po nečemu razlikovati od ostalih boraca i takav sam i ja. Pokušavam stvoriti svoj stil po kojem ću biti prepoznatljiv te mislim kako to radim dobro, a uz to sam i karizmatičan. Također, pokušavam nastaviti stvarati taj imidž dobrog momka, jer takav i jesam. Fan sam ovog sporta od njegovih prvih dana, live sam gledao prvi UFC i drago mi je što se bavim upravo ovime", prokomentirao je tu činjenicu, a onda izrekao zanimljivu želju:

"Najviše bih volio da se mogu teleportirati iz svog tijela te da mogu gledati kako se borim. Tako razmišljam i tijekom borbe, pitam se što bih sad volio vidjeti da sam gledatelj, da ovo sve doživljavam iz trećeg lica."

Zanimljiv je Saunders, a po svemu sudeći sad mu slijedi Top 15 protivnik, vjerojatno već ove jeseni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI