Ben Rothwell iskazao poštovanje Junioru, tješila ga njegova posljednja žrtva

UFC 13.04.2016 12:22h Autor:

Ben Rothwell- Photo by Milan Krušič/Fight Site

Nakon pet odličnih rundi rata s Juniorom dos Santosom na UFC Zagreb priredbi, gubitnik Ben Rothwell putem društvenih mreža je iskazao poštovanje bivšem prvaku, ali se zahvalio i svojoj posljednjoj žrtvi, Joshu Barnettu, koji je kao poseban gost pratio zbivanja u Areni.

Rothwell je porazom od dos Santosa završio svoju seriju od četiri pobjede prekidom i tako se udaljio od prilike da osigura borbu za naslov kojoj nikada u karijeri nije bio bliže. Iako su zbog odličnih rezultata u posljednjim nastupima mnogi favorizirali Rothwella, bivši prvak “Cigano” se nakon poraza od Alistaira Overeema vratio u punom sjaju i svojim zavidnim boksačkim sposobnostima ugasio je “Big” Benove snove o tituli.

Rothwell je putem Twittera iskazao poštovanje dos Santosu:

“Uistinu mi je bila čast boriti se s jednim od najvećih boraca na svijetu. Puno poštovanja Junioru, pravi je gospodin.”

Zanimljivo je to što je Rothwellu nakon poraza podršku i utjehu pružio Josh Barnett, posljednji čovjek kojeg je Rothwell porazio i druga uzastopna žrtva njegovog famoznog gogo gušenja. Pobjeda nam Barnettom u siječnju bila je veliki korak u Rothwellovom približavanju borbi za naslov, no Barnett kao pravi profesionalac nije to shvatio osobno.

“Samo se želim zahvaliti Joshu Barnettu što je tako super osoba i što me nastavlja inspirirati kao borca. Uputio mi je lijepe riječi nakon ovog teškog poraza”, piše Rothwell.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI