Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ben Rothwell: Cain je imao plan otkazati borbu, ali je iskoristio medije da ne izgleda tako | Fight Site

Ben Rothwell: Cain je imao plan otkazati borbu, ali je iskoristio medije da ne izgleda tako

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2016 19:24h Autor:

Ben Rothwell

Svoje mišljenje o otkazivanju borbe Caina Velasquez i Fabricia Werduma ima i brbljavi teškaš Ben Rothwell, a on nije jedan od onih koji žale Velasqueza. Naime, on smatra kako je bivši prvak zapravo odradio cijeli igrokaz da bi smanjio svoju krivicu oko otkazivanja ove borbe.

Podsjećamo, borba Velasqueza i Werduma je otkazana jer je atletska komisija procijenila kako Cain nije dovoljno spreman za odraditi tu borbu te da bi mu nastup mogao negativno utjecati po zdravlje. On je cijelo vrijeme tvrdio da se spreman boriti te je za otkazivanje okrivio upravo komisiju. No, Ben Rothwell misli kako je istina malo drugačija.

“Ljudi su iznenađeni što je Caina borba otpala, ali ja nisam niti malo. Čim je počeo medijima govoriti o svojim ozljedama i o korištenju marihuane za borbu protiv boli, bilo je jasno kako će otkazati borbu. Bio je znao kako se nije spreman boriti, ali je odlučio iskoristiti medije da bi dobio sažaljenje. Zbog toga je napravljeno sve to da bi izgledao kao da borbu nije otkazao on, nego mu je komisija zabranila nastup. Cainov izlazak pred medije dva tjedna prije borbe je dokaz kako sam u pravu. Već tada je on znao kako se neće moći boriti, mene nije uspio prevariti jer je dovoljno dugo u ovom poslu da zna kako stvari stoje. Jednostavno je pokušao isforsirati da mu komisija zabrani nastup i u tome je uspio”, mišljenje je Big Bena.

Rothwell je ove godine također otkazao borbu Fabriciu Werdumu. Bilo je to za UFC 203 event u Clevelandu, no on se nada kako bi njih dvojica mogli odraditi to početkom iduće godine, nakon što se on oporavi od ozljede. U slučaju njegovog otkazivanja, UFC je imao dovoljno vremena te je tada Werdumu pronađena zamjena u liku Travisa Brownea. Ovog puta se to nije uspjelo, a Rothwell smatra kako je za to kriv jedino Cain Velasquez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI