Beltran: Sve ovo je nekakva greška i otkrit ću o čemu se radi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2013 10:00h Autor:

Joey Beltran

Joey  Beltran reagirao je prilično iznenađeno nakon što su mu javljeni rezultati doping testa kojem je podvrgnut nakon borbe protiv našeg Igora Pokrajca sredinom prosinca prošle godine u Australiji.

UFC ga je suspendirao devet mjeseci zbog pada na doping testu zahvaljujući tome što mu je u organizmu pronađen anabolički steroid nadrolon, no američki borac meksičkih korijena odlučno demantira da ga je svjesno unio u sebe te najavljuje da i sam mora otkriti što je dovelo do ove za njega vrlo nezgodne situacije i gubitka pobjede nakon što je ishod meča promijenjen u 'bez ishoda'.

"Mogu reći bez ikakve sumnje da nisam u sebe injekcijom unio nadrolon. Ispričavam se svojoj obitelji i prijateljima zbog ove sramote koju sam vam nanio. Obećajem da će uskoro cijela priča biti ispričana i poduzet ću sve što je potrebno kako bih otkrio koji je pravi razlog zašto sam bio pozitivan na testu. Možda sam kriv jer sam uzimao određene suplemente ili je neka njihova kombinacija rezultirala pozitivnim testom na nadrolon. Moja ekipa i ja ćemo otkriti istinu. Još jednom bih htio reći da mi je žao i iskreno se ispričavam svim ljudima koji meni nešto znače", napisao je Beltran na svom Twitter profilu.

Beltran je zbog pada na doping testu suspendiran na devet mjeseci, a kazna je aktivirana retroaktivno te je počela teći od 14. prosinca, kada je po američkom vremenu i održan meč protiv Pokrajca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI