Beltran: Pobijedio sam Pokrajca jer sam se pomirio s Bogom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2012 11:36h Autor:

Joey Beltran

Joey Beltran i dalje slavi pobjedu protiv Igora Pokrajca koja mu je vratila karijeru u život nakon kriznog perioda i nekoliko teških poraza. "Mexicutioner" je odmah nakon slavlja jednoglasnom odlukom u australskom Gold Coastu na svom službenom Facebook profilu poručio:

"Želim zahvaliti svojoj supruzi i trenerima, cijelom timu i čitavoj obitelji. Moj život je toliko ljepši od kada sam se pomirio s jednim starim prijateljem koji je uvijek bio ovdje, no trebalo mi je vremena da ga pustim u svoj život. Hvala ti Bože, volim te. Ti si uvijek bio u mom kutu."

Dugačak let iz Australije i dolazak kući svojoj obitelji, UFC-ov borac je "začinio" novim slavodobitnim komentarom na društvenoj mreži.

"Težak dio je prošao. Sretan sam što sam kod kuće sa svojom obitelji, sa suprugom i djecom neovisno o tome jesam li izgubio ili pobijedio. No, vraški je dobro ponovno doći kući s ovom pobjedom", ustvrdio je Beltran što je popraćeno mnogim čestitkama na račun njegove izvedbe  u oktogonu.

Beltran sada ima tri četiri pobjede u najjačoj svjetskoj MMA promociji uz pet poraza. Pokrajac je na identičnom "scoreu" u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI