Beltran pao na doping testu i poništena mu pobjeda protiv Pokrajca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2013 08:44h Autor:

Joey Beltran

Igor Pokrajac u prosincu prošle godine doživio je poraz protiv Joeyja Beltrana na UFC-ovoj priredbi u Gold Coastu u Australiji, no ishod tog meča sada je preinačen u 'bez ishoda' nakon što je otkriveno da je njegov protivnik nakon te borbe pao na doping testu!

Utvrđeno je kako je Beltran prije meča protiv našeg borca koristio anabolički steroid nandrolone.

No, nije Beltran jedini koji je pao na doping testu. Rousimar Palhares imao je prekomjernu razinu testosterona tijekom svoje borbe protiv Hectora Lombarda.

"UFC organizacija ima strogu politiku protiv uporabe sredstava koja poboljšavaju performanse ili bilo kakvih drugih ilegalnih supstanci. Oba borca pristala su na suspenziju u trajanju od devet mjeseci, a kazna se aktivirala retroaktivno od dana borbe te dakle počinje teći od 14. prosinca 2012. godine. Kako bi ponovno mogli nastupiti moraju proći doping test", izvijestili su iz UFC-a.

Podsjetimo, Beltran je Pokrajca pobijedio zahvaljujući relativnoj pametnoj taktici, no očito je imao i pomoć nedozvoljenih supstanci.

Da budemo malo ironični, očito pobjeda nije stigla zbog Beltranovog "pomirenja s Bogom", kako je izjavio američki borac nakon meča. "Želim zahvaliti svojoj supruzi i trenerima, cijelom timu i čitavoj obitelji. Moj život je toliko ljepši od kada sam se pomirio s jednim starim prijateljem koji je uvijek bio ovdje, no trebalo mi je vremena da ga pustim u svoj život. Hvala ti Bože, volim te. Ti si uvijek bio u mom kutu", izjavio je Joey sredinom prosinca prošle godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI