Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellatorova ring djevojka koja će dići prašinu: Puca iz automatskog oružja i pleše oko štange! (FOTO) | Fight Site

Bellatorova ring djevojka koja će dići prašinu: Puca iz automatskog oružja i pleše oko štange! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 10:30h Autor:

Amy Jane

Scott Coker je stari lisac koji je već jednom nadmudrio puno bogatiji i veći UFC s relativno malenim Strikeforceom. Od kada je preuzeo Bellator i ta promocija primjetno uživa puno više medijske eksponiranosti nego ranije. Posljednji njegov projekt je najnovija ring djevojka Amy Jane oko koje će se sigurno podići mnogo prašine. Je li lijepa Amy konkurencija Arianny i Brittney – kolegicama iz UFC-a koje već uživaju svjetsku slavu?

Razlog je zbog kojeg je Amy vrlo zanimljiva je ednostavnan ili možda je bolje reći kompleksan. Jane ima zaista raznoliku prošlost. Ona je fitness model, plesačica na štangi, trener pucanja iz vatrenog oružja, međunarodna natjecateljica u preciznom pucanju iz automatskog oružja, dublerica u filmovima i prije svega mama.

Upitana zašto se odrekla svih ovih karijera da bi bila samo Bellatorova ring djevojka, ljepa Amy odgovara…

"Dobila sam milijun poruka s upitima pa da vam objasnim. Ja samo dodajem ovaj posao svim ostalim poslovima u svom životu. I dalje sam u oružju i dalje ću raditi sve što i ranije. I dalje ću dublirati. I dalje ću biti sve ono što sam i prije bila", poručila je svojim fanovima preko Facebooka te je dodala:

"Samo što ću gledati borbe par metara od borilišta. Sjajna obitelj u Bellatoru me tako toplo prigrlila te sam sretna što sam ovdje. Da, i još sam dobro plaćena. Tko bi odbio? Ovo nije nešto što sam htjela, nego nešto što se dogodilo. Prišli su mi i pitali da li htjela biti ring djevojka čak i prije nego sam upoznala direktora Scotta Cokera."

Jane je debitirala proteklog vikenda na Bellatoru 139.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI