Bellator uspio u naumu: Rampage Jackson ne može nastupiti na UFC 186

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2015 18:48h Autor:

Quinton Jackson i Dana White

Bellator je postigao prvi dio pravde koju traže te Quinton Rampage Jackson neće moći nastupiti na UFC 186 eventu, gdje se trebao susresti s Fabiom Maldonadom u sunaslovnoj borbi.

Iako se posljednjih tjedana ponašao kao da Bellator nema nikakve pravne osnove za tužbu protiv njega te je govorio kako je njegov nastup na UFC 186 eventu siguran, Quinton 'Rampage' Jackson se grdno prevario. Odrađen je prvi dio suda, gdje je dokazano da Bellator za početak ima dovoljno osnova da se borcu zabrani nastup na UFC 186 eventu, 25. ovog mjeseca u Kanadi.

Prema ovoj odluci suda, Jackson nije imao pravne osnove za raskid ugovora s drugom najjačom svjetskom organizacijom te po tome nema pravo nastupa za ikoju drugu, u ovom slučaju UFC, čiji je svojedobno bio prvak u poluteškoj kategoriji.

Jackson se na tom eventu trebao boriti protiv Fabia Maldonada u sunaslovnoj borbi. Nakon što je već otpala borba TJ Dillashawa i Renana Baraoa, ovo je novi udarac za UFC, koji si ne može dozvoliti slab program PPV evenata. Event predvodi borba za naslov prvaka u muha kategoriji, između Demetriousa Johnsona i Kyoji Horiguchia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI