Bellator radi evoluciju na Fedorovom eventu: Ponuditi ćemo fanovima nevjerojatno iskustvo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2017 13:40h Autor:

Bellator 180

Bellator je na više fronti spreman za svoj najveći event u dosadašnjoj povijesti, a fanovima koji neće biti u Madison Square Gardenu ponuditi će nevjerojatno iskustvo pred velikim ekranom.

Naime, druga najveća svjetska MMA promocija je sklopila dogovor s određenim kino dvoranama za organiziranje prijenosa njihovog velikog eventa iz Madison Square Gardena. U vjerojatno rasprodanom MSG-u će se nalaziti jedan dio fanova, dok će onaj ostatak dobiti priliku ispratiti borbe uz jedan poseban doživljaj.

“MMA fanovi biti će tretirani jednim vrlo uzbudljivim i jedinstvenim iskustvom, tako što će ovaj povijesni trenutak moći ispratiti pred velikim ekranom. Ovo je najveći MMA event u 2017. godini i ukoliko ne možete prisustvovati uživo u MSG-u, iskustvo u kino će vam ostati nezaboravno”, poručili su iz Bellatora.

Ovo je samo jedna u nizu revolucionarskih odluka iz Bellatora, kojom pokušavaju dovesti MMA na jednu višu razinu. Gledanje prijenosa u kinu svakako bi mogao biti dobar poslovni potez, posebno ako cijena bude negdje u rangu PPV-a ili možda čak i niža. Mi nažalost trenutno možemo samo maštati o nekoj takvoj prilici, no tko zna, možda se i kod nas MMA popularizira do razine da se fanovi mogu okupiti na masovnom gledanju jednog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI