Bellator pregovara s Lorenzom Larkinom

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2016 23:17h Autor:

Lorenz Larkin

Bellator nije dugo čekao nakon što je Lorenz Larkin postao borac slobodan pregovarati s drugim promocijama te su se pojavile informacije kako je član UFC-a već dobio prvu ponudu.

Larkin je nedavno izjavio kako mu je ugovor s UFC-om istekao te da mu se još nitko nije javio niti poslao ponudu za početak pregovora oko novog ugovora. Nedavno je postao slobodan pregovarati s drugim promocijama, pa je tako došla informacija da mu se Bellator javio.

“Naši dečki su u pregovorima s njim, no mislim da smo ipak trenutno mali kratki s novcem i to je razlog zašto Lorenz još uvijek nije potpisao za nas. Mislim kako je stvar jedino financija, no morati ću se i ja malo više uključiti u situaciju i vidjeti mogu li kako pomoći. Njegov stil borbe bio bi fantastičan u Bellatoru i volio bih da ga imamo u našoj promociji. I to ne samo kao MMA borca, nego bi se mogao natjecati i u kickboxing. Impresioniram sam njime i pratim ga otkad se počeo boriti u UFC-u. Nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti”, rekao je o Larkinu Scott Coker, predsjednik Bellatora.

Larkin je u UFC-u ostvario po pet pobjeda i pet poraza, no u posljednje dvije godine je u sjajnoj formi, odnosno slavio je u četiri od pet posljednjih borbi i to sve otkako se spustio u velter kategoriju. U svom posljednjem nastupu savladao je Neila Magnya nokautom u prvoj rundi te se našao na sedmom mjestu službene UFC ljestvice. No, pregovore oko novom ugovora nisu započeli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI