Bellator potpisao bivšeg UFC izazivača Michaela McDonalda

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2017 19:29h Autor:

Miguel Torres vs. Michael McDonald

Samo par dana nakon što je izborio raskid ugovora s UFC-om, Michael McDonald potpisao je ugovor s Bellatorom te će tako bivši UFC izazivač postati novo pojačanje njihove bantam kategorije.

26-godišnji borac već je ranije izjavio kako je u takvoj financijskoj situaciji da si uz UFC primanja ne može dozvoliti odlazak na puni kamp za borbu te kako se prije nekoliko mjeseci morao vratiti živjeti s roditeljima. Nakon što je uvidio kako bolje uvjete prije isteka ugovora neće osigurati, zatražio je raskid istog, a UFC mu je izašao u susret.

Odmah je to iskoristio kako bi potpisao ugovor s Bellatorom, gdje bi trebao biti veliko pojačanje bantam kategorije. McDonald je inače vlasnik profesionalnog skora 17-4, a u UFC-u je upisao šest pobjeda i tri poraza. Za titulu se borio borio 2013. godine, s tek napunjene 22 godine, ali tada je Renan Barao bio bolji od njega. Poznat je po iznimnoj brzini i vrlo dobrom boksu, unutar kojeg u prvi plan dolazi snaga udarca.

Trenutni Bellatorov prvak bantam kategorije je Eduardo Dantas, koji 14. travnja brani titulu u borbi protiv Darion Caldwella, a druga zanimljiva imena te divizije su bivši prvaci Joe Warren i Marcos Galvao, kao i Joe Taimanglo te mladi talentirani Steve Garcie te iskusni L.C. Davis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI