Bellator će uzeti neke Strikeforceove borce

UFC 12.01.2013 10:02h Autor:

Bellator

Strikeforce trenutno pod ugovorom još uvijek ima čak 69 boraca, a veliki dio njih će nakon ovog vikenda ostati bez posla.

Najbolji borci nakon posljednje Strikeforceove priredbe karijeru će nastaviti u UFC-u, ali veliki je broj onih koji će se naći na "cesti" i morat će tražiti novo mjesto za nastavak karijere. Čini se da će tu dosta važnu ulogu odigrati i Bellator, koji će vrlo detaljno pratiti razvoj situacije s borcima i također pozvati neke u svoje redove.

Bellatorov čelnik, Bjorn Rebney, otvoreno je priznao da je vrlo vjerojatno kako će ponuditi suradnju nekim borcima za koje UFC neće pokazati interes te će time ojačati konkurenciju u vlastitoj organizaciji.

Trenutno se vodi mali rat između UFC-a i Bellatora oko Eddieja Alvareza, a čini se da će situaciju morati riješiti sud s obzirom da je Bellator podnio tužbu protiv svog donedavnog borca, koji zahvaljujući određenim klauzulama ipak mora njima dati prednost ukoliko izjednače najbolju ponudu, što su navodno i učinili na način da su na UFC-ovoj ponudi samo njihov logo zamijenili svojim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI