Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfortova žena objasnila zašto je Vitor napustio Blackzilianse | Fight Site

Belfortova žena objasnila zašto je Vitor napustio Blackzilianse

UFC 04.11.2015 16:30h Autor:

Instagram

Vitor Belfort završava pripreme za treći susret s Danom Hendersonom koji se održava 7. studenog na UFC Fight Night 77 priredbi. Vitor je napustio Blackizilians tim kako bi se bolje usredotočio na sebe i svoj nastup.

Belfortova žena i menađerica Joana Prado objasnila je da njen muž nije dobivao dovoljno pozornosti u timu s kojim je i dalje u dobrim odnosima, a Blackzilianse je napustio isključivo kako bi se mogao bolje pripremiti za svoju borbu.

"Ne, nemamo nikakvih problema s Blackziliansima. Svi tamo su nam dragi i uvijek smo imali dobar i iskren odnos s Glennom(vlasnikom). Vitoru je bilo super s Blackziliansima i jako je zahvalan za sve što su učinili za njega, ali on radi ovo već 20 godina i čak kada smo bili dio nekog tima smo unajmljivali vlastito osoblje. Sada u našoj dvorani sve su oči uprte u njega."

Prado je objasnila i kako je Belfort bio podjeljen uoči priprema za meč s Chrisom Weidmanom.

"Kad smo se pripremali za Weidmana, Vitor je bio i u OTB-u i u Blackziliansima. Kao što sam već rekla, uvijek smo zapošljavali vlastito osoblje, jedina razlika sad je to što svi treneri rade isključivo s Vitorom."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI