Belfortova supruga odgovorila na prozivke: “Vitor nikad nije šutio o terapijama testosteronom”

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2015 15:54h Autor:

Vitor Belfort

Nekoliko dana nakon što je otkriveno da je Vitor Belfort odbio nastupiti u emisiji Ariela Helwanija kako bi izbjegao pitanja o dopingu, drugu stranu priče ispričala je Belfortova supruga i menadžerica Joana Prado.

Belfort izbjegava pitanja o dopingu, otkazao gostovanje Helwaniju!

Ona je, prema tvrdnjama Helwanija, dogovarajući gostovanje Belforta u emisiji tražila da se izostavi pitanje o nedozvoljenim sredstvima, a kako joj Helwani to nije mogao obećati, intervju je propao.

"Svi znaju da Vitor nikada nije odbio odgovoriti na pitanje novinara. Najbolji primjer je kada je govorio o terapiji testosteronom. Ne znam znaju li mediji i fanovi to, ali tada je osim Vitora na terapiji bilo još 14 drugih boraca od čega 12 Amerikanaca. Vitor je jedini pričao o tome i objavio rezultate testiranja", rekla je Prado i dodala:

"Što se tiče intervjua, mislila sam da će biti o sljedećoj Vitorovoj borbi, ali shvatila sam koja je tema. Stavite se na moje mjesto. Vitora čeka jako važna borba, na kraju je priprema i koncentriran na borbu. Nema smisla da zaustavlja treninge, da bi radio intervju zbog kojeg će izgubiti fokus. Kao menadžer, moram se brinuti o tim stvarima. Uvijek ću raditi što je u interesu mog sportaša, to mi je posao".

"Nemamo što više reći o toj temi. Sve što znamo je da je Vitor počeo svoj tretman pod nadzorom liječnika i sa dozvolom UFC-a. Borio se s Jonom Jonesom na UFC 152, i bio je jedini koji je htio prihvatiti borbu u tako kratkom roku, a zamalo je pobijedio već u prvoj rundi", kazala je Prado.

Belforta čeka okršaj s Hendersonom 7. studenog, a na pitanje možemo li očekivati revanš s Andersonom Silvom, Belfortova menadžerica odgovara:

"U mojoj kući ne volimo riječ "ako". Draža mi je kada… Treba razmišljati pozitivno. Kada Vitor porazi Hendersona, uzet će zasluženi odmor. Nakon toga idemo korak po korak".

Do kada će se Belfort boriti?

"To on mora odlučiti. Kao supruga i menadžer moram brinuti za njegovo zdravlje i strast. Može raditi ovo dokle god ima želje i volje. Ne treba se boriti zbog novca, bori se zbog strasti. S njime sam 15 godina, znam koliko želi da MMA postane priznati sport. Ovi borci treniraju, daju svoj život kao profesionalni sportaši, a ne zabavljači. Zaslužuju poštovanje medija, fanova i organizacija", zaključila je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI