Belfort: Zaslužujem meč protiv Jonesa ili Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2013 09:03h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort nakon što je par dana odmarao poslije vrlo lijepe pobjede nad Michaelom Bispingom, koji je tom borbom trebao zaslužiti meč za titulu prvaka u srednjoj kategoriji protiv Andersona Silve, odlučio je napokon otkriti kakve su mu daljnje želje za karijeru.

Apetiti su Vitoru ponovno malo porasli, pa smatra da je zaslužio još jednom priliku protiv Jona Jonesa ili Andersona Silve.

"Zaslužujem revanš, to je nešto čemu se nadam. Ako već ne mogu protiv Jonesa ponovno, onda mislim da trebam biti izazivač u srednjoj kategoriji. Vjerujem da sam zahvaljujući pobjedi nad Bispingom došao vrlo blizu te pozicije. Prihvatit ću bilo koju borbu, ali moram znati što će mi taj novi okršaj donijeti", rekao je Vitor.

Belfort očito još uvijek ne može prežaliti onu sjajnu priliku u prvoj rundi protiv Jonesa u meču za titulu prvaka održanom prošle godine u Torontu u Kanadi kada je umalo slavio polugom na ruci, a pritom je Jonu i teže ozlijedio lakat. "Ja ću biti spreman, moji ljudi su u pregovorima. Ono što stvarno želim je Jones i njegova lijeva ruka", poručio je Brazilac.

Vitor je na najnovijoj službenoj UFC-ovoj ljestvici rangiran kao treći borac u srednjoj kategoriji. Na samom vrhu se nalazi aktualni prvak Anderson Silva, dok prema tom popisu kao prvi izazivač kotira Chris Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI