Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort: Weidman bi trebao napraviti dodatne doping testove | Fight Site

Belfort: Weidman bi trebao napraviti dodatne doping testove

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2014 09:48h Autor:

Vitor Belfort

Još uvijek je pitanje hoće li ili neće Vitor Belfort dobiti dozvolu za korištenje testosteronske terapije na meču protiv Chrisa Weidmana koji će se održati 24. svibnja na UFC-u 173. No, uoči dvoboja u Las Vegasu , Belfort traži da i njegov protivnik prođe sva testiranja.

"Ne mislim da je Weidman na steroidima, ali ljudi daju preveliki značaj terapiji koju koristim kao medicinsku podršku. Ako želimo biti pošteni onda bi i moj protivnik trebao testirati krv tijekom priprema.", rekao je Belfort za MMAFighting.com.

U ovom trenutku još nije poznato hoće li Sportska komisija Nevade dati Brazilcu dozvolu za TRT.

"To nije do mene. Moj su posao trening i borba. Tako se i ponašam. Moj protivnik ima odličan niz pobjeda, ali to me ne zabrinjava jer i ja iza sebe imam uvjerljive pobjede. Mislim da ćemo pružiti dobru borbu. Kako je Carlson Gracie znao reći, budi spreman na rat u zraku, na zemlji i vodi. Osjećam se spremnim pobijediti svakoga. Ne govorim to da bi ojačao samopouzdanje već se stvarno osjećam spremni.", rekao je Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI