Belfort: Veliki sam fan tog klinca, ali šanse su 50-50!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2012 09:04h Autor:

Vitor Belfort

Stari lav, kako se Vitor Belfort predstavlja u posljednje vrijeme, prilično je samopouzdan prije borbe protiv Jonesa, za kojeg i sam priznaje da je odličan borac, ali napominje da su šanse za pobjedu 50-50.

U dvorani Blackziliansa na Floridi u posljednje je vrijeme poprilično zanimljivo. Okupila se sjajna ekipa koja pomaže Belfortu da se što bolje pripremi za svoj poprilično iznenadni meč protiv Jona Jonesa za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji.

Otkako je Vitor prihvatio meč protiv Amerikanca, često se spominje kako je Brazilac stari lav, pripadnik stare generacije boraca, a Jones predvodi novu generaciju. Slično razmišlja i sam Belfort.

"Imamo starog lava protiv nekoga tko pripada novoj generaciji. Ja sam zapravo veliki fan tog klinca, radi nevjerojatan posao, ali ja ga se ne bojim. Ja se svakog dana zahvaljujem Bogu što mogu biti u dvorani, nitko ne trenira poput mene i šanse za pobjedu su 50-50."

"Prije tri tjedna kad sam prihvatio meč nisam bio u treningu skoro dva mjeseca, ali to neće biti problem, jer pogodite što. Ja sam pripremljen u glavi! Kad se vrata kaveza zatvore nitko nije favorit. Nadam se da ćete uživati u našoj borbi, ovo je UFC!", poručio je Vitor svojim fanovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI