Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort već dogovorio odlazak u Bellator i meč protiv Wanderleija Silve?! | Fight Site

Belfort već dogovorio odlazak u Bellator i meč protiv Wanderleija Silve?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2017 10:05h Autor:

Screenshot

Nakon posljednje dvije izjave koje su stigle iz tima Vitora Belforta, dojam je da se “The Phenom” ipak neće umiroviti. Naime, bivši UFC prvak već ima planove i nakon meča protiv Natea Marquardta na UFC-u 212.

Prije nekoliko dana Belfort je izjavio da se planira boriti i kada mu ugovor s UFC-om istekne, a njegov menadžer Gustavo Lacerda je u srijedu izjavio da su neke od opcija već na stolu. Navodno je Brazilac povratio želju za borbama te se ne planira tako lako pomiriti s vješanjem rukavica o zid.

“Tehnički i pshihički, Vitor ima sve preduvjete da bi se nastavio boriti. Naravno, svi znaju za problem s hormonima, ali mislim da se u njemu ponovno zapalila vatra. Ići ćemo meč po meč. Najprije ide meč protiv Marquardta, a onda ćemo gledati prema naprijed”, poručio je Lacerda.

Prema njegovim riječima nekoliko promocija je već izrazilo želju za angažmanom Belforta čim mu ugovor s UFC-om istekne. Veteranu je ipak bitnije dobiti protivnike koje on želi, a ako može birati na pamet mu pada nekoliko imena…

“Treba razmisliti i vidjeti što je to što MMA fanovi žele? Oni žele vidjeti Vitora protiv Wanderleija Silve, oni žele vidjeti Vitora protiv Chaela Sonnena. On želi takav tip mečeva i to nas zanima. Vitor se ne mora više dokazivati titulama ili poziciji na rang ljestvici. Ideja je da se bori u mečevima koji su interesantni, interesantni mom borcu i fanovima”, dodao je Belfortov menadžer i zaključio:

“Ja osobno sam lud za mečem Vitora i Wanderleija. To bih platio da vidim. Mnogo ljudi želi taj dvoboj. Za sada ne mogu govoriti o tome gdje i kada bi se održao. Ne mogu o tome govoriti. Ali može se dogoditi”, potvrdio je Lacerda.

Nije teško zaključiti “gdje” s obzirom da su i Sonnen i Silva pod ugovorom s Bellatorom, a upravo će međusobnim dvobojem predvoditi najveću Bellatorovu priredbu do sada koja je na rasporedu 24. lipnja. Ne treba smesti s uma niti to da Bellator nema ugovor s USADA-om o testiranju boraca izvan natjecanja što je i bio razlog mnogih za odlazak iz UFC-a u Bellator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI