Belfort uvjeren kako je revanš protiv Andersona Silve njegova iduća borba

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2016 10:16h Autor:

Anderson Silva i Vitot Belfort

Unutar UFC-ove srednje kategorije nalaze se dva legendarna borca koji trenutno baš nisu u najsretnijim danima svoje karijere, Vitor Belfort i Anderson Silva. Teško je pronaći im protivnike za iduće nastupe, no Belfort misli kako će upravo zbog toga njih dvojica biti upareni.

Belfort i Silva su se borili u veljači 2011. godine. Bila je to glavna borba UFC 126 eventa, u kojoj je Belfort bio izazivač za Silvinu titulu. Hype oko borbe bio je velik, vaganje nezaboravno, a i potez kojim je Silva slavio u toj borbi. Njegov front kick pamtimo kao možda i najatraktivniji prekid u nekoj UFC borbi za naslov prvaka. Belfort smatra kako je došlo vrijeme da odrade revanš.

“Nikad nisam imao ništa osobno protiv Andersona, on je imao kod sebe ono što sam htio, a to je titula. Vjerujem kako je to borba koji bi fanovi htjeli vidjeti i sada je na nama da sjednemo s UFC-om i krenemo pregovarati. Znam da žele organizirati sjajne borbe, a nema sumnje kako bi i zaradili velike novce u ovom slučaju. Bit će to podosta velika borba. Moj je kamp već krenuo i želim tu borbu u prvoj polovici iduće godine, posebno bi mi bilo drago da bude u ožujku, kad je event u Rio de Janeiru”, rekao je Belfort.

Belfort je u posljednje dvije godine nastupio četiri puta te je upisao tri poraza i pobjedu nad Danom Henderson. Silva još nije upisao UFC trijumf otkako je ostao bez pojasa u borbi protiv Chrisa Weidmana. Tj. savladao je Nicka Diaza, no ta mu je pobjeda oduzeta od dopinga, tako da je i on u potrazi za svojom prvom MMA pobjedom još od 2012. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI