Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort u problemima: Mečem protiv Marquardta nije odradio čitav ugovor za UFC | Fight Site

Belfort u problemima: Mečem protiv Marquardta nije odradio čitav ugovor za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2017 09:56h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort će narednog vikenda u Rio de Janeiru odraditi možda i posljednji meč u profesionalnoj MMA karijeri. Protivnik će mu biti kolega veteran Nate Marquard, a prema svemu što je Belfort najavljivao to bi trebao biti konačni njegov nastup u slavnom Octagonu.

Lacerda: Vitor želi meč protiv Silve

Doduše, njegov agent je prije nekoliko dana u velikom intervjuu otkrio kako postoje i neki drugi planovi. Gustavo Lacerda je, naime, izjavio da su neke od opcija već na stolu. Navodno je Brazilac povratio želju za borbama te se ne planira tako lako pomiriti s vješanjem rukavica o zid. Ali izvan UFC-a…

“Tehnički i pshihički, Vitor ima sve preduvjete da bi se nastavio boriti. Naravno, svi znaju za problem s hormonima, ali mislim da se u njemu ponovno zapalila vatra. Ići ćemo meč po meč. Najprije ide meč protiv Marquardta, a onda ćemo gledati prema naprijed”, poručio je Lacerda i znakovito dodao:

“Treba razmisliti i vidjeti što je to što MMA fanovi žele? Oni žele vidjeti Vitora protiv Wanderleija Silve, oni žele vidjeti Vitora protiv Chaela Sonnena. On želi takav tip mečeva i to nas zanima. Vitor se ne mora više dokazivati titulama ili poziciji na rang ljestvici. Ideja je da se bori u mečevima koji su interesantni, interesantni mom borcu i fanovima”, dodao je Belfortov menadžer i zaključio:

“Ja osobno sam lud za mečem Vitora i Wanderleija. To bih platio da vidim. Mnogo ljudi želi taj dvoboj. Za sada ne mogu govoriti o tome gdje i kada bi se održao. Ne mogu o tome govoriti. Ali može se dogoditi.”

Nastavak karijere u Bellatoru?

Prema ovim riječima nije teško zaključiti da “The Phenom” gleda prema Bellatoru i Scottu Cokeru gdje je u posljednje vrijeme jako puno UFC boraca pronašlo svoje “posljednje utočište”. Zadnji u nizu prebjega je UFC veteran Roy Nelson. No, tu stvari postaju jako zanimljive.

Brazilski Combate i MMA Fighting su u srijedu potvrdili da Belfort dvobojem protiv Marquarta nije odradio cijeli ugovor s UFC-om, odnosno da mu preostaje još jedna borba. Hoće li ga Dana White pustiti da ode u Bellator i radi za najžešću konkurenciju prije isteka važećeg ugovora, teško je procijeniti. Ako bi se morali kladiti, odgovor bi sigurno išao prema – ne.

“Vrijeme je da završim ovo poglavlje u svojoj karijeri. Moje tijelo nije više isto, ne reagira jednako na treninge. Odradio sam više od 14 operacija. Ostavio sam sve u Octagonu”, rekao je u ožujku nakon posljednjeg poraza Belfort da bi nešto kasnije ipak promijenio priču:

“Napuštam UFC, no nastaviti ću se natjecati. Borba je moja strast, to je moj život. Velika je šteta da MMA još uvijek nije postao ozbiljan sport, ali možda ja mogu nešto pomoći i napraviti nešto po tom pitanju.”

Pričekajmo naredni vikend i meč protiv Marquardta pa ćemo biti pametniji…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI