Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort: Trebaju mi tri mjeseca da se naviknem trenirati bez steroida! | Fight Site

Belfort: Trebaju mi tri mjeseca da se naviknem trenirati bez steroida!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2014 09:53h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort ovih se dana našao u pomalo nezgodnoj situaciji nakon što je Atletska komisija u Nevadi donijela odluku kako se zabranjuje liječnicima odobravanje TRT dozvole borcima, odnosno korištenje steroida iz zdravstvenih razloga.

Zbog toga neće moći nastupiti na UFC-u 173 protiv Chrisa Weidmana u meču za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, a sve to opravdava liječnikom preporukom.

"S obzirom na novonastale okolnosti odlučio sam ne prijaviti se za borilačku licencu za nastup u svibnju. Ne radi se o tome da sam odustao od meča na UFC-u 173, već su mediji objavili mnogo netočnih informacija. UFC je odlučio umjesto mene postaviti drugog borca, a ja ću se onda boriti s pobjednikom iz meča Weidman VS Machida", poručio je Vitor putem svog odvjetnika.

"Liječnici su mi savjetovali da mi je potrebno barem tri mjeseca treninga bez TRT dozvole kako bih se priviknuo na novu situaciju", dodao je Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI