Belfort, Teixeira, Anderson i Almeida veliki favoriti subotnjeg Fight Nighta

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2015 17:03h Autor:

Thomas Almeida, Vitor Belfort i Glover Teixeira

Zanimljivi su kladioničarski tečajevi za ovotjedni UFC-ov Fight Night u Brazilu. Naime, ukoliko se odjednom okladite na pobjede Dana Hendersona, Patricka Cumminsa, Anthonya Birchaka i Fabia Maldonada te ako oni ostvare pobjede, možete zaraditi pravo malo bogatstvo.

I to upravo zbog toga što su njihovi protivnici veliki favoriti u njihovim borbama, koja se nalaze na glavnom programu UFC Fight Night 77 eventa. Tako da, ukoliko se odlučite okladiti na pobjede Vitora Belforta, Glovera Teixeire, Thomasa Almeide i Coreya Andersona, vaša zarada baš i neće biti velika.

Zanimljivo, najveći favorit glavnog programa je Corey Anderson, koji je nedavno apsolutno izdominirao Jana Blachowitza. Da bi, prema tečajevima iz Las Vegasa, zaradili 100 dolara, na pobjednika 19. sezone Ultimate Fightera morate uložiti 500. Prevedeno na nama poznati jezik, koeficijent na pobjedu Andersona je 1.20. 

Vitor Belfort i Glover Teixeira također jako dobro stoje, odnosno na koeficijentu oko 1.25. Neporaženi Almeida to opravdava svojim nevjerojatnim skorom i izvedbama, ali Teixeira tek mora dokazati koliko je dobar protiv hrvača Cumminsovog kalibra. Zanimljiva je odluka i da se Vitoru Belfortu da toliki status favorita (1.30), posebno jer u prvoj borbi otkako se skinuo s TRT-a baš nije impresionirao. 

Status favorita protiv Piotra Hallmana ima brazilski kauboj Alex Oliveira, a po ovim procjenama, najnapetija borba glavnog programa trebala bi biti između Rashida Magomedova i neporaženog Gilberta Burnsa. Zanimljivo, na vrućem brazilskom tlu favorit je ruski borac iz ATT-a.

Ukoliko mislite da dobro poznajete stanje među manje poznatim borcima, dobar novaca možete zaraditi klađenjem na uvodni program, gdje baš i nema toliko izraženih favorita. Svakako mi najneizvjesnije trebale biti borbe veterana, odnosno ona Claya Guide protiv Thiaga Tavaresa te Gleisona Tibaua protiv Abela Trujilla, a s tim se slažu i 'bookmakeri'.

UFC Fight Night 77 možete pratiti preko Fight Chanella i Fightchannelworld.tv servisa.

UFC Fight Night 77 – kladioničarski tečajevi (prema ponudi jedne hrvatske kladionice)

Andrade V.-Umalatov G. 1,85 1,75
Munhoz P.-Rivera J.  1,55 2,20
Tibau G.-Trujillo A.  1,75 1,85
Cabral Y.-Case J.  2,50 1,40
Guida C.-Tavares T.  1,60 2,10
Souza K.-Skelly C.  2,00 1,65
Burns G.-Magomedov R.  2,10 1,60
Maldonado F.-Anderson C. 0 3,60 1,20
Belfort V.-Henderson D.  1,30 2,90
Teixeira G.-Cummins P. 1,25 3,20
Almeida T.-Birchak A.  1,20 3,60
Oliveira A.-Hallmann P.  1,45 2,40

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI