Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort: Svaki tjedan radim doping test! | Fight Site

Belfort: Svaki tjedan radim doping test!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2013 09:50h Autor:

Bisping VS Belfort

Vitor Belfort određeno je vrijeme pokušavao sakriti informaciju da je od Atletske komisije dobio dozvolu za korištenje hormonalne testosteronske terapije, a mnogi fanovi su mu takav stav zamjerili.

Nije čak ni problem bio što je to dozvolu dobio, već što nije bio otvoren prema fanovima i pokušao to na neki način sakriti od javnosti, iako to u konačnici nije uspio.

Nakon što je u posljednjoj borbi pobijedio prekidom Michaela Bispinga odlučio se povući u osamu, kako bi se situacija smirila, a sada je okrenuo "pilu naopako" i upravo je on počeo pričati kako treba biti iskren i otvoren prema MMA fanovima.

"UFC-u je potpuno jasna moja situacija i znaju da ne koristim TRT dozvolu kako bih varao. Liječnici me redovito nagledaju, baš kao i UFC, a testove obavljam doslovno svakih tjedan dana kako bi se utvrdilo imam li razinu testosterona koja zaista odgovora mojim godinama. Mnogi se protive TRT dozvolama, ali ja ne. Moja je želja da ljudi budu iskreni i pošteni", rekao je 35-godišnji Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI