Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort: Sramota da je Weidman proglašen borcem godine | Fight Site

Belfort: Sramota da je Weidman proglašen borcem godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2014 23:41h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman je prije dva dana, na dodjeli najuglednijih nagrada u svijetu slobodne borbe, "MMA Awards" osvojio nagradu za borca godine. Taj izbor se nikako nije svidio njegovom budućem protivniku Vitoru Belfortu, koji je oštro reagirao tu odluku.

"Odluka da Weidman bude proglašen borcem godine je sramotna", rekao je Belfort te dodao: "Ne kažem da sam to trebao biti ja, ali Weidmanu je ona dodijeljena na račun jedne borbe. Kažem jedne, jer je prvu protiv Andersona dobio čisto, dok je drugu borbu obilježila nezgoda i to se ne može računati."

Ipak, MMA awards nisu jedini koji Weidmana proglašavaju najboljim, osvojio je to priznanje i kod gotovo svih uglednijih MMA medija, no Belfort zna što radi. Zna da je trenutna antipatija, bila ona bez pokrića ili sa, prema Weidmanu velika, i da mu ovakve izjave pridonose dobivanju fanova na svoju stranu.

Weidman i Belfort boriti će se 24. svibnja u Las Vegasu na UFC 173 eventu, no sigurno je da će se još puno prije same borbe pisati o ova dva borca. Weidman je za sada podosta rezerviran, no vidjeti ćemo, možda i ovaj naoko skromni momak eksplodira i prihvati igru svog suparnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI