Belfort: Sonnen je klaun!

UFC 13.09.2012 09:58h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort ne slaže se s kritičarima koji smatraju da nije zaslužio priliku boriti se za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji, a također je otkrio i da Chaela Sonnena smatra klaunom.

Brazilski borac, koji se za svoj meč koji je na rasporedu idućeg vikenda priprema na Floridi u Blackziliansu, prilično je razočaran što neki MMA fanovi, ali i borci te stručnjaci, smatraju da on zapravo ne zaslužuje priliku da se bori za titulu UFC-ovog prvaka protiv Jona Jonesa.

"Ja nisam poput nekih klauna na Twitteru, a svi znate o kome pričam. Mislim da zapravo on ne zaslužuje priliku osvojiti titulu prvaka u poluteškoj kategoriji. Ne znam ni sam što se sve dogodilo, ali zahvalan sam što je meni pružena prilika. Možda nisam potpuno zaslužio, ali ja sam ipak dio povijesti UFC-a. Ja sam već bio prvak i zaista mislim da je bolje da se ja borim protiv Jonesa, a ne Sonnen", smatra Vitor.

"Kad se uzme u obzir kako je izgubio od Andersona, Chael sad ne zaslužuje odmah priliku da opet pokuša. napasti neku titulu. Zapravo sam zahvalan Jonesu što nije prihvatio meč protiv njega", rekao je Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI