Belfort se za Jonesa priprema u Blackziliansu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2012 09:13h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort nakon ozljede Dana Hendersona dobit će za malo manje od mjesec dana priliku pokušati preoteti tiulu prvaka Jonu Jonesu u poluteškoj kategoriji, a za taj meč pripremat će se u Blackziliansu.

Sjajni 35-godišnji brazilski borac koji se proteklih nekoliko godina natjecao u srednjoj kategoriji odlučio je prihvatiti veliki izazov te je pristao na meč na UFC-u 152 koji se održava 22. rujna. Protivnik će mu u meču za titulu prvaka poluteške kategorije biti Jon Jones, a kako bi se što bolje pripremio odlučio je promijeniti i klub.

Belfort se sve donedavno pripremao u ne odveć poznatom Imperial Athleticsu, a zahvaljujući prijateljstvu s Rashadom Evansom, sada je postao član poznate dvorane Blackzilians.

"Imam najbolje ljude oko sebe. Dugo sam pričao s Evansom i njegovim menadžerom, čak sam se i borio s jednim borcem Blackziliansa, pa nisam htio samo tako tamo otići, ali idim sada mnogo sjajnih dečki u ekipi. Želim učiti od najboljih. Ako želite biti lav, morate trenirati s lavovima", smatra Vitor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI