Belfort: Sad je vrijeme da ja napadnem Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2014 16:56h Autor:

Vitor Belfort

Chris Weidman odradio je odličan meč protiv iznimno opasnog Lyota Machide te je zahvaljujući jednoglasnoj sudačkoj odluci uspio po drugi puta u svojoj karijeri obraniti titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji.

Nije previše vremena trebalo nakon borbe da već krenu priče o njegovom idućem nastupu, a očekivano prvi se javio Brazilac Vitor Belfort koji se trebao s Weidmanom boriti još na UFC-u 173 krajem svibnja, ali je na kraju morao odustati zbog odluke Atletske komisije u Nevadi o zabrani TRT dozvola.

No, sad je Belfort, čini se, ponovno spreman krenuti u pripreme za meč protiv Weidmana.

"Sad ja želim ono što zaslužujem, svoju priliku za titulu! Nemoj bježati i nema isprika!" poručio je Belfort Weidmanu putem svog Twitter profila.

Dana White osvrnuo se odmah na konferenciji za medije poslije eventa o idućem izazivaču i potvrdio je tom prilikom da bi to zaista trebao biti Vitor.

"Mislim da ono što svi sad želimo vidjeti, uključujući mene, je meč između Weidman i Belforta. Moramo vidjeti kako će se razvijati situacija s Vitorom. U ovom trenutku ipak još ne mogu sa sigurnošću reći da će se oni zaista i boriti", bio je ipak oprezan čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI