Belfort prekinuo desetogodišnju tradiciju pa poručio: “Ispred mene je još pet borbi i svaki put ću se vratiti drugačiji”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2017 12:24h Autor:

Vitor Belfort

Iako je neko vrijeme bilo govora da bi nastup na UFC 212 prirebi mogao biti njegov posljednji, Vitor Belfort je to sinoć demantirao poručivši kako je ispred njega još pet okršaja.

Njegov nastup i pobjeda u Rio de Janeiru nisu nam donijeli tipičnu Belfortovu predstavu, štoviše, borbom protiv Natea Marquardta Brazilac je prekinuo deset godina dugu tradiciju po kojoj su njegovi obračuni završavali prekidom. O “The Phenomovoj” sudbini suci su posljednji puta odlučivali 22. rujna 2007. godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Jamesa Zikica i to na Cage Rage 23 priredbi.

Kako stvari stoje, Belfortu je po ugovoru s UFC-om ostala još jedna borba, no to namjerava proširiti na sastanku koji bi uskoro mogao održati u društvu čelnih ljudi UFC-a.

“Ispred mene je još pet borbi. Još ćete neko vrijeme morati trpiti Vitora Belforta. Obnovit ću se i svaki put ću se vratiti drugačiji”, izjavio je Vitor u intervjuu nakon borbe, pa kasnije na press konferenciji nadodao:

“Predstavlja me sjajan tim i siguran sam da je moja uloga učiniti UFC ne samo zabavnim, već i velikim sportom. Mi, borci i UFC, moramo zajedno rasti. Vjerujem da u ovom sportu ima puno prostora za napredak i UFC je pravo mjesto za to. Novi vlasnici, oni su jako pametni i vjerujem da su pred nama velike stvari.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI