Belfort poručio Rockholdu: Lavovi se ne ispričavaju zato što su lavovi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 10:34h Autor:

Vitor Belfort

Luke Rockhold jedan je od boraca koji su komentirali nedavne događaje oko dopinga i suspenziju. Na meti je bio Vitor Belfort kojem zamjera uzimanje TRT-a te je čak dobio priliku boriti se za naslov.

Nije trebalo dugo čekati na Belfortovu reakciju koji je tijekom 2013. ostvario tri pobjede i to sve tri prekidom. Među borcima koji nisu dočekali kraj na nogama bio je i Rockhold.

"Mislim da se on boji. Razumijem ga. Taj playboy je još uvijek u šoku od onog kicka. Lavovi se ne ispričavaju zato što su lavovi. Ja se ne ispričavam.", izjavio je Belfort.

"U ovome sam 18 godina. Borio sam se dva puta u jednoj večeri. Postao sam prvak u poluteškoj kategoriji 2004. Sretan sam što sam još uvijek ovdje. Mnogi su borci mamine maze s puderom na guzici. Kad te netko nokautira onda šutiš, odeš u dvoranu i treniraš. Počeo sam prije 18 godina dok su neki od njih još bili u školi i sad misle da me mogu koristiti kao ljestve za svoje ciljeve. No, ljestve su visoke, na nadmorskoj su visini gdje oni ne mogu disati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI